GOD JUL!

Jaha å nu vart det julafton dårå =) Har haft en jättefin kväll med många fina julklappar men den bästa fick jag juh faktiskt redan i lördags hehe :-p Men det berättar jag mer om en annan dag..

Förutom den så fick ajg lite resechekar så ajg  fick lite hjälp med att betala resan till gran canaria som blir av i mitten på mars.. SÅ gött det kommer bli... Sen fick ajg även tredje delen i Stephenie myers bokserie om Bella oxh edward.. Första heter på svenska Om Jag kunde drömma.. å På engelska Twilight... JAg säger bara LÄS den/dom....  Jag rekomenderar faktiskt itne filmen så mkt, den va bra men böckerna väldigt mkt bättre.. Så jag tänkte faktikst att nu innan jag ska nana så ska jag börja läsa lite i den hehe längtar.. 

Sen fick en väslka lite kläder å pengar.. Tack alla för alla filna julklappar jag fått.

Detta blev bara en liten snabbuppdataering... Men har haft så mycket annat att täbnka på så har itne riktit hunnit med och nu på självaste julafton kan ajg ju inte va tråkmåns framför datorn så nu ska jag umgås lite mer med min familj och släkt innan dom åker hem..

God fortsättning

Stress!

Idag har vi grejat med företaget, och det har varit rätt stressigt. Men nu är vi klara för dagen i alla fall =) ni får gå in på våran hemsida  www.ekologisktuf.zoomin.se så kan ni kolla vad det är vi håller på med hehe =)

Imorn är det ju julmarknad på skolan.. Då ska vi ju stå och sälja...

Jag är så sjukt trött idag. La mig så sent igår lr ah inatt..

Åh jag kommer inte på mer vad jag ska skriva nu får uppdatera ltie senare i veckan tror jag hehe

Så va man 19 då!

te
tänkte jag skulle lägga upp bilder på pressenterna jag fick.. Dessa tekoppar fick jag av mamma och pappa.

bok
Boken När jag hör din röst. Som jag blev överlycklig av.. Har första boken Om jag kunde drömma som ajg förra helgen knappt kudne lägga ifrån mig men när jag blev tvingad har jag inte hunnit läsa ut den och glömde boken i dingle.. men men nästa helg kommer den hem och då blir det sträckläsnign igen =) *längtar redan* Tack mum and dad

säng
Sängkläder fick jag =) dem va fina.. Fick även en morgonrock men den va för jobbig att ta kort på så... Tack för alla fina pressenter Mamma och Pappa

notbok
Mammas och Pappas kompisar va här Lena och Jon.. Av dem fick jag det här söta antecningsblocket =)

älskling
Va ju hos Mattias i fredags och av han fick jag 8 st fina tekoppar (ni ser en av dom på bilden) i fyra olika färger. Och en väldigt fin isskarpa som jag kommer få stor andvändning av =) Tack älskling =)

Ja nu va man 19 då... jag har bestämt att stanna på 18 ett år till :-p för att 19 e sådan tråkig ålder... Men jag blev väldigt nöjd med mina pressenter, precis vad jag hade önskat mig =) Det enda tråkiga va att jag kom itne på något som jag önskade mig som egentligen kanske är helt onödigt att ha i alla fall att man köper det själv men men det va juh bra att jag ficka alla fina nödvändiga saker hehe =)...

Igår va jag ju ute på restaurang med mamma pappa jon och lena.. Det vamysigtoch väldigt godmat.. Sen träffade jag Jessi och Johan vi gick och tog en öl sen gick ´jag hem och sov.. =)  Mina föräldrar är så snälla att dom har överaskat mig så vi ska ut på restaurang idag igen.. Trodde vi typ firade mig lite halvtom halvt igår med restaurang och så men men det är alltid kul med överaskingar... Så därför så åker jag upp till Dingle imorgon bitti i stället.

Ne nu måste jag göra mig iordnign för restaurangne annars kommer vi försent hehe =)

19 år Imorogn!!

Jahap då blir man  ett år äldre imorn då..   Å inte mkt klokare haha...    ska  inte fíra min födelsedag så väldigt mkt iår..  väntar tills nästa år i stället hehe =)..  Ska ikväll käka på restaurang med mina föräldra sen ska ajg ta en öl med Jessi som fyllde 19 igår hehe....

Igår  va jag hemma hos Mattias och fick mina pressenter En isskrapa som va som en handske =D blev jag riktigt gladför, för det hade jag önskat mig..  Jag fick också 8 st tekoppar som blev mycket glad över =) för det hade jag också önskat mig...   

Nu undrar nog ni varför jag va där och sov där inatt. Jo vi är tillsammans igen effet mkt  grubblande har jag på att när mattias är på skolans när jag e där, går allt av någon anledning åt helvete. Och när han inte är på skolan har vi ett underbart förhållande... Å eftersom han slutat så är jag beredd att satsa på det igen..   Jag tror at det kommr funka... Jaja får se vad som händer med det =)

tänkte att dettta inläget skulle bli längre men tittade precis på klockan och såg att jag snart  ska möta upp mamma och pappa så får ta och sluta =)

party 034