Här kommer bilderna från Metaltown


Jag käkar en Sysha eller hur fan det stavas annat ord för gräshoppa helt
enkelt :-p




Vi dricker öl och ajg visar upp mitt senaste inköp en Volbeat tröja



en kul figur



Så träffade man på Magnus Betner också :-p skulle fråga om man fick ta kort
på honom precis då kom det fram en massa folk till honom så vågade inte störa
så det blev ett s,ygkort istället :-p


Sen fick jag äntligen se ett av mina favoritband VOLBEAT



Jag å Jinnie mitt i smeten :-p

Metaltown var bättre än mina förväntningar

Var på metaltown i fredags det va grymt bra fick bland annat se ett av mina favoritband Volbeat och dom va sjukt bra =)  tog massa roliga kort Bland annat på Magnus bertener för han va där :-p 

Men e på malmön och har inte sladden till kamerna med mig... så det blir uppdaterat på månadg eller tisdag beronende på o jag orkar uppdatera efter hundkursen


Idag har Alexia badat från vår båt..  jag hoppade i och hon kom efter så hon blev nog lite chokad först men sen simmade hon jättefint.. skriver mer om detta på måndag lr tisdag =)

Haft en härlig Midsommar

Va på Bohus Malmön som vanligt i år på midsomar. helgen har varit härlig specielt för hundrana som har fått många promenader och springa som dårar uppe i bergen.. Sen har jag fått en och annan utstkällning av folk eller a folk och folk är det inte utansnarare badjävlar som kommer till malmön över helgen eller dan sopm skrikit på oss att koppla hundran men dom får fan skylla sig själva om som e uppe i bergen för där brukar det springa lösa hundar ganska ofta..

På MIdsommar va jag med mina syskon och några kompis först åt vi en underbar midsommarlunch ich det belv grillning på kvällen allt belv så fördröjt så vi kom inte iväg ut till krogen förrän kl 1 men va hemma vid halv fem fem på natten och allt var väldigt lyckat förutom at jag tappade bort petra och Christoffer men antagligen gick dom till den andra av de två krogar som finns på malmön hehe

Här kommer lite bilder från när jag och Alexia var på promenad igår det sjuka med en ö är att det är att det kan vara vackert väder på ena sidan å dåligt på den andra så det åskade faktiskt trott eller ej när jag va ute på denna promenaden fick tyvärr ingen bild på den "mörka" sidan av ön.. men det bruakr ofta bli så här på sommrarna och då ska jag ut å fota så ni icke öbor =p får se hur jag menar.. 


Vackert vackert

Något fel =(

Jag skrev ett inlägg igår med massa bilder och sånt fint men sen blev det något fel så jag inte kunde lägga upp det..  eller det gick helt enkelt inte så nu ska jag försöka med detta inlägget....

Eftersom jag är på bohusmalmön nu  och jag har lagt in bilderna på datorn hemma så kan jag tyvärr inte göra om inläget förrän efter midsommar helgen ber om ursäkt för detta men kan tyvärr inte hjälpa när bloggen krånglar.

Imorrn blir det Tånga hed.

Sitter hemma hos Victor.. Imorn ska jag Michaela (www.whippetnota.blogspot.com) och Alexia till Tånga hed på Hundutställning. Alexias andra hunduställning. JAg hoppas det går bra men imorn är det ju lite mer konkurans än var det va på orust. Så jag blir inte direkt ledsen om Alexia inte blir BIR eller BIM...  Jag strävar efter att det ska bli en kul dag med bra träning för Alexia och mig och hoppas på att jag får en bra kritik på henne.

Nu hella veckan har jag försökt gen henne massa mat så att hon gå¨r upp i vikt hon är ju tyvärr lite smal. men det är inte varit det lättadte.. först hade hon ingen aptit alls .. Sen fick jag lite olika sorter av Michaela så hon typ fick en ny sort varje gång hon skulle ha mat då gick det lite bättre och jag kunde ge henne mat oftare men ah jag tycker inte det syns någon direkt skillnad på henne.. Möjligtvis påyttepytte lite över revbenen... Hon är ingen lätt dam att få att gå upp i vikt hehe:-p

Vi har varit ute på promenad iag men kom gick inte hela promenaden som jag hade tänkt utan gick tillbaka efte en stund för det började regna så jäkla mkt då.. å alla som är vana med vinthundar vet att de flesta liksom oftast sina mattar och hussar inte gillar när det ösregnar så varken Zanzana, jag eller Alexia var särskilt ledsnsa över att vi vände..

Nu ligger de små vovvarna i soffan å nanar hoppas jag bara också får plats där nu de breder ut sig ganska bra haha :-p

Dåligt av Svt!!!!

Jag är oftast den som inte vill utala sig om sina politiska åsikter på grund av att jag tycker att jag itne ahr tillräckligt med bra argument i fall jag skulle komma i en dískution med någon men nu tycker jag att jag ahr en del bra argument och jag är riktigt irriterad..

Jag kan börja med att berätta att jag igår röstade på Folkpartiet på grund av att jag tycker att Marit Paulsen har mycket bra att säga och det hon vill göra håller jag med om...  Eftersom detta var första gången jag fick välja så har ajg försökt följa debbatten och se va alla politiker har att komma med.. Jag tycker många hade bra argument och åsikter men jag tyckte Marit Paulsen var bäst denna gången.

Men till det nu jag blev så jävla arg det var att Svt totalt bojkottade Sverigedemokraterna.. Bara för att det är många som INTE tycker om dom så ska väl svt inte ta efter dem utan doms ka väl vara neutrala under en valvaka???? Eller har jag fel.. Nu följde inte jag valvakan va enda minut utan gick ifrån tvn ibland för att göra något annat men jag så mestadels av tiden.. JAg såg bara att de tog upp sverigedemokraternas reslutat en enda gång.. Medans piratpartet som nu i och för sig fick en mandat och Junilistan som inte ens fick några mandat visades hela tiden.. Feministikt intiativ som fick mindre procent ac rösterna än SD visade dom många fler gånger och jag tycker det är helt konstigt. 

Nog att sveriges politiker är så jävla rädda för rasism men enligt MINA åsikter å hur jag definerar rasims så tycker jag typ att alla är rasister på ett eller annat sätt..

NU är inte jag så påläst om sverigedemokraterna men jag ahr hört en del om deras politiska åsikter coh några av dem har varit riktigt bra och enligt mig har de inte varit rasistiska över huvudtaget...  men men ska inte uttala mig mer om detta

Det jag ville få¨fram var att jag tycker att SVT var riktigt dåliga igår

Jag hoppas på en bättring i framtiden...

Falkenberg Del 2

Här kommer resten av bilderna från Falkenberg.. Alla bilder i detta inlägget är tagna av Susanna....



Dessa VACKRA bilder är tagna från idag. Jag funderar på att skriva ut
några av dom här på fotopapper och rama in dom =)



Dessa bilder är tagna från igår när vi va och promenerade med alla vovvar
på stranden..


Hehe Zanzana hatar vatten men igår kunde hon allt springa lite i vattnet
hon med fast bara på det grunda.. ÄLskar den här bilden se så Alexia
flyger fram i bakgrunde. tyvärr är den tagen motsols =(


Tack susanna för alla fina bilder jag har fått.. Å vilken helg jag har haft.. =)

Har haft en underbar helg i Falkenber

Jaa för i helgen ahr vi varit och hälsat på våra vänner på deras fantanstiskt fina gård i falkenber.. Både Alexia och Zanzana har varit med. Tyvärr har det inte varit så roligt för Zanzana före att hon löper och dom ahr tre han´hundar..  Jo i och för sig det hade ju kunnat bli väldigt kul för henne enligt henne själv men inte för oss hehe. Så hon ahr tyvärr mestasdels fått vara kopplad men hon har även fått spriga lite granna..

De tre hanarna jag snackar om är Toypudlen Daimes. Afganhunden Tarzan och Newdondlanden Gramse..

SÅ igår tog vi och alla hundar en promenad till stranden och Alexia badade på sitt lilla vis.. Till och med Zanzana våfade sig i vattnet men det var endast för en kort stund. tog tyvärr ej med mig kameran denna gång men ska få bilder av susanna lite senare som jag hade tänkt att lägga in här.

På kvällen var det grillning och mys hela kvällen då vart alla hundar trötta och låg oc sov..

Idag gick jag ut kl 9 på morgonen och tog en timmeslång promenad med Alexia. Eftersom att Gramse mestadles av året sover ute och hundar med sitt luktsinne så vågade jag inte ta med mig Zanzana med risk för en följeslagare på promenaden.

Alexia och jag gick till stranden där det blev lek med pinne en liten stund och även ett litet bad för hennes del.

Sen va det att gå tillbaka coh käka frukost för att senare vila en stund innan jag och sussana tog en härlig ridtur mer till stranden och galopperade i vattnet. sammtidigt som vi red gick mamma, lena och Ingrid på promenad med bara Zanzana oxh Alexia så då fick Zanzana vara lös en stund.

Innan vi åkte hem idag tog Sussanna poträttbilder på Alexia och Zanzana jag har fått några av dem och ska lägga upp dem her. Jag skriver vilak sussana har tagit men ni kommer nog att märka själva för att jag e rätt värdelös på att ta kort medans hon är vääääldigt duktig tycker jag..

falkenverg
Glömde berätta omd om fina kattungarna som dom hade också
nu kommer jag inte ihåg vad rasen hette men ska ta reda på det
Dom har även siameskatter och älskar verkligen den kattrasen dom är så
tillgivna


falkenberg
Afghanen Tarzan


falkenberg
Newfondlanden Gramse


falkenberg
Alexia och en liten bit av min jacka från promenaden imorse =)


falkenberg
Leka med pinnen =)


falkenbergfalkenberg
Plaska i vattnet tycker Alexia är roligt



falkenbergfalkenberg  falkenbergfalkenberg
Ytlligare några bilder från våran morgonpromenad


falkenbereg
Jag försöker ställa Alexia medans Sussanna tar kort på henne


falkenberg
Vacker bild... Tagen av Sussanna.


Det var alla bilder än så länge.. lägger in fler när jag får resren av bilderna från sussanna

Jag vill också passa på att ve om ursäkt till toypudlen Daimes som inte kom med poå något foto men när jag får resten av bilderna är jag helt säker på att han kommer vara med på någon av dessa bilder.