Trött som fan!!

Godmorgon godmorgon... Sitter nu i skolan och försöker hålla på med projektarbetet, men går inte så bra för kompisen jag har det ihop med är inte här just nu och jag vet inte vad jag ska kolla upp. finns ingen bra info på nätet om hur folk har gått tillväga för att köra in en stut (kastrerad tjur altså för er som inte vet)...  Men men försöker så gott jag kan och vi får greja med det bättre nästa gång..

Usch ska ha engelksa B i eftermiddag. Brukar vanligtvis tycka det är kul men vi ska ah en bok med oss idag som vi ska läsa och ajg hade tänkt ta sista Harry Potter boken men glömde den hemma å idag är sista dagen. Så fick låna någon på biblan i skolan. å dom som läst den säger att den är bra. men enligt min mening verkar den inte så värst bra... men men den är lättläst och det va meninge för jag måste läsa ut den snabbt för vi ska bara göra en bokredovisning på den... 
Så får väl ta tag i den sen. Men det är lite jobbigt för va ju på bokmässan i lördags å köpte massa böcker som jag gärna vill läsa, plus att jag ahr en jävla massa andra skolarbeten att göra. men men det löser sig nog.

Fy fan sov typ inget inatt och allt är fan rent åt helvete. Vet inte vad jag ska göra för att allt ska bli bra igen. Men orkar inte tänka på det nu heller så tiden får väl utvisa vad som kommer att hända...

Förlåt

Vårat projektarbete Johnny Cash

Jag tor jag va lite elak mot min kompis i fredags.. Å jag menade itneså illa som jag tror att hon trodde. sen så va jag nog lite ego. Men det va så att hon och jag vi kommer bra överens å allt. men vi har lite olika åsikter ibland som kan leda till ganska jobbiga konflikter. å det är så här att i har projektarbetet ihop. och så skulle jag ha företag med två andra och hon va med några andra..  sen så blev hon typ sparkad lr va det nu va... så frågade hon om hon kunde va med i vårat å jag kände itne för det alls. för det kändes som om hon kom å skulle visa att hon va bäst å sånt.... men a det va ju inte mest för det att jag itne ville att hon skulle varamed. utan för att jag tycker att det kanske kan li lite mkt om vi både ska ha företaget och projektarbetet ihop.. och det står ajg fortarande för...

Men jag sa det antagligen på fel sätt så hon blev typ ledsen och det va inte riktigt det jag hade tänkt mig. Så då får det ju bli så att hon är med för dom andra har inga problem med det.. men då måste hon fan ligga jävligt lågt och absolut ajg också såatt om vi tex har två olika åsikter om en grej att vi kanske röstar om det i företaget då för då är vi ju faktiskt yra pers som kan säga..  för om vi blir oense om nånting i företaget och projekarbetet dåkommer båda grejerna gå helt åt helvete å det är två hela betyg som försvinner å då kommer hela skolan gå åt helvete och det är det jag inte vill ska hända.

Så att antagligen är väljag jävligt ego och bara tänker på mig själv... Så det är väl klart Att hon ¨får va med i vårat fötetag. och personen själv vet säkert vem hon är om hon läser detta. så du vet jag e inte  arg pådig eller sur på dig och jag ber om ursäkt om jag gjort dig ledsen. men jag ville bara vara ärlig... förlåt..

Lägger in en bild på vårat projektarbete vi har ihop.l Vi ska Köra in en stut. lr a låta honom dra något gammalt jordbruksredskap. Han heter Johnny Cash å e jättesöt. Bara så att ni vet är han mkt större nu än bilden jag lägger in men hade ingen annan bild tillgänglig på denna datorn =)

Måndag

Idag är det Måndag och skola igen. Trist men ändå kul, så klart. Va hos Mattias i helgen. Men på dagen i lördags va jag och Alice på bokmässan. grymt bra. Jag köpte i och för sig bara två böcker men men. hade inte så mkt pengar. och jag fick dom jag ville ha... Vi träffade en del författare.  Bland annat en av min svenska kvinnliga favoritförfattaren. Nämligen Liza Marklund...   Jag köpte hennes nya bok. Dey är så roligt för det utspelar sig nämligen i Marbella. där jag va över nyår. Och hennes karaktär i boken bodde på exakt samma hotell. som vi gjorde. Kan eventluellt hända att det var samma rum också. =p men det är itne säkert.....  Men jag har inte hunnit komma så långt läste en stund igår typ men så va jag ju hos älsklingen så då kunde jag ju inte läsa hela tiden.

Sen träffade vi Min å Alice gamla granne nämligen Henning Mankel. han hade sommarhus där jag och Alice bodde innan. lr a Alice Mamma bor ju fortfarande där men Alice har ju flyttat ihop med sinpojkvän nu..

Sen träffade vi även Jan Guillo (eller hur det nu stavas) och så fick vi värktabletter av Anna Book.

Åh igår va det riktigt äckligt. vi stannade till på Statoil i stora höga. för jag skulle byta lampa på bilen (men dom kunde inte hjälpa mig)  och så köpte vi lite mat å äta. jag köpte någon konstig Pizzarulle.. men när vi hade kört i typ tio minuter. eller a det va ju jag som körde. så började händerna klia ock jag blev helt yr i huvudet..... så vi fick köra av vid ljungskile så kändes det som det blev bättre men närjag började köra igen blev jag ännumer yr å ögonen började svullna å klia å sen började även halsen å spöka. så jag fick stanna igen... (som tur va så hade vi inte hunnit köra på motorvägen igen) Så jag fick ringa sjukvårsupplysningen  å de skickade mig till nån jourvårdcentral i Uddevalla...åvi kunde inte ta oss dit om itne jag körde.. visst älsklingen  kan ju köra men farbror polisen bryr sig nog itne om att jag har fått en alergisk reaktion så att jag låter min pojkvän utan körkort köra. 

Men så vi tog gamla vägen till Uddevalla.. jag körde typ i 40-50 hela vägen så det tog en liten stund. men fy fan va äckligtdet va. va helt yr så kändes som jag skulle köra ner i diket vilken sekund som helst. och så såg ajg inet så bra med tanke på att ögonen svullnade.

Men vi hitttade i alla fall och jag fick komma till läkarn å ahn sa att det va nån typ av alergisk reaktion. så jag ick kortison. (nån snabbverkande tror jag) och så fick ajgnågra andra tabletter en som ajg tog igår å en som jag tog nu i morse.
Så efter jag fick kortisonet å det så blev det mkt bättre så ajg kunde köra hela vägen hem också.. men vi körde gamla vägen (till Dingle) för säkerhetskull..

Grattis Älskling

Idag fyller Min älskling Mattias år... Pappa fyller också år idag hehe. Men han träffar jag ju inte idag. får väl fira honom till helgen eller något.
Så i morse gjorde jag frukost till älsklingen och gav honom sina presenter vilket som ajg nu kan skriva ut va det va här. Han fick ett par forbollshandskar eftersom han e målvakt och han behövde nya.. sen så fick han en mugg med Homer på (homer som buddah) tror jag att han skulle likna...  Sen fick han en traktor men MF... Men tyvärr hade jag itne råd med en riktig så han fick en modelltraktor istället. Han blev glad för den ändå..

Och på luncehn innan han kom hade jag fixat med ballonger och sådant så fick han bullar och tårta.. Vet kankse lite löjligt men men.

Och nu sitter jag och skriver på min engelska novell men har fåt sådan jävla skrivkramp... skriver ju egentligen bara rent den eller a skulle göra det. men när jag väl började skriva den på datorn såg jag hur otroligt löjlig och dålig den var. SÅ nu skriver jag om hela skiten. eller I alla fall ändrar på den rätt mycket.. Men det värsta är att jag aldrig kommer att bli nöjd med den för att det måste handla om fantasy och det är itne mitt roligaste ämne att skriva om.. Visst att jag har läst alla Harry potter böcker och bara verkligen älskar dem men ahr itne fastnat för någon annan speciel fantasy bok. Men som sagt läsa en sak och skriva en sak det är två helt olika saker.

När jag skriver noveller osv vill jag framhäva dagens verklighet all jävla skit som händer i världen osv. Ibland skriver jag väl om "roliga" saker också men det brukar ändå oftasr handla om den "gråa" verklighet som många personer försöker se åt ett annat håll.  Men det viktigaste av allt när ajg skriver spelar ingen roll omdet är en novell eller krönika eller ett arbete av något slag. ajg måste skriva om något som berör mig eller intresserar mig och det gör verkligen inte den här jävla fantasy storyn... 

jag kanske ska våga lägga upp något jag skrivit... Men det får bli en annan gång för nu börjar jag få ideer till novellen så måste skriva nu :-p


arghhh

Sitter i skolan och fattar inte hur man får engelska i word... har alltid kunnat det förut men nu funkar det inte alls.. arggh blir galen när det itne fungerar som jag vill att det ska fungera...  gjorde mitt engelska prov idag som ajg hade kvar sen tvåan.. det gick mycket bättre än jag trodde men så är inte min lärare här som ska rätta det.. Hon kommer  inte va här på hela veckan heller och det är lite störande för jag hade velat fått det rättat..

Jag vet redan i och för sig vilket betyg jag får i Engleksa A men min lärare har den principen att hon inte sätter betyg förrän man gjort klart allt. så hat ju inget dirket att oroa mig för om maan säger så. men eftersom ajg ahr gjort bra insatswr på den andra proven/ arbeterna så vill ajg ju gärna veta om jag gjorde3 tillräckligt bra ifrån mig på detta provet också... Jaja får väl reda på det i nästa vecka någon gång..

Ikväll ska jag åka och rida, det ska bli riktigt skoj va inte där förra veckan på grund av att jag  sträckte ljömsken när jag spelade fotboll.. Och vågade itne rida med en sträcking för sist jag sträckte mig ( i låret) sket ajg i det och fortsatte träna.. då fick jag muskel inflamation ochd et gjorde så att jag typ fick sitta på bänken nästan hela tiden när jag va med skollaget på fotbollstunering.. 

Det va lite surt tränaren sa att jag inte fick spela emr eftetr att han hade sett mig i första matchen då jag tydligen hade sprungit runt och haltat vilket ajg itne ens märkte själv. ajg blev förstårs skitsur och sa att jag kunde fortsätta men han tänkte ju bara på mit egte bästa.. som ajg då gjrode förra veckan..

Ne nu får jag se om den där jävla worskiten fungerar igen