Hundkursen idag var bra!!

Idag va det hundkursen cpoh den va jättebra.. Vi är fyra stycken valpar... Två stycken kullsyskon.. jag kommer inte ihåg rasnamnet på dem.. Men de tillhör spetsgruppen i alla fall :-p  Så va det en Amstaff och lilla Alexia... Kursen var en och en halvtimma lång. Varav ´c 1 timma träniong och en halvtimma teori... Idag tränade vi på kontaktiövningar.. då vi hade en godisbit i munnen som hunden skulle ta och då tvingas ha ögonkontakt med "flockledaren" detta gick bra.. ibörjan va det lite konsitg tyckte nog hundarna men sen gick det som sagt bra..

Sen ahde vi övning om att lägga en godis på glovet och så först när hunden tiddade en i ögonen fick den ta godisen.. Detta va några av övningarna vi ahde... Och ajg ahde jättekul.. Sen till läxa nästa gång.. skulle vi läsa på ltie om våran ras och berätta för dom andra nästa gång.

Nu kan ju jag ganska mycket om whippet och har redan gjort ett arbete om whippet men ajg tycker detta är så kul så ajg ska göra ett nytt arbete... detta ser jag fram emot.. Men har ju så mycekt i skolan nu så ajg får nog göra det på lördag måste bara skriva enb påminelse så att jag itne glömmer hehe..  men nu har jag lite bråttom för ajg ska snart äta middag och sedan ska jag upp till Victor... så ska försöka skriva lite mer ordentligt om hur det gick på hundkursen nästa söndag =)

Ligga i mattes knä
Myser i Mattes knä


Inte så bra bild
Håller matte sällskap när hon ser på fotboll :-p

Imorgon är det hundkurs =)

Monster?
E det ett Monster??????


Nejdå det är bara Alexia.. Som jag i och för sig kallar för monster ibland.. Försökte ta ett jättegulligt kort.. för precis innan kortet sitter hon och ser jättesöt ut.. Men så kommer Zanzana och så börjar dom att busa.. haha men men alla kort kan itne vara lyckade..  JAg är sjuk och det är inte alls roligt.. har haft feber ända sen i tisdags.. och jag brukar vanligtvis ha feber i ungefär två dagar max tre dagar ibland...  Så helgen har varit lugn Therese har varit här emd datorn så jag snodde lite bilder ifrån henne.. 

Imoegon är det då första gången på hundkursen vilket jag ser fram emot mycket.. jag ska försöka hinna skirva liote omd et imorogn men det tror jag nog att jag hinner för vi börjar redan klockan tio.. Och om ajg fortfarande är sjuk imorogn får ajg ju stanna hemma och gå till doktorn på måndag... men jag känner mig juh bättre och bättre så jag hoppas itne att det ska behövas och d¨åker ajg ju upp till Victor imorgon men det behöver ajg ju inte göra allt för tidigt.


hihi
Hihi.. här bidde det en lite sötare bild i alla fall..


surtant?
E jag en surtant eller vadå??? ne lille sötnosen va trött igår


Hej kan jag få godis av dig?
Hej kan jag få godis för jag är ju så söt....



Goa syster
Min Goa Syster Therese =)



Bara min
Jag och Sötmos =)

Hemma igen

Är hemma igen efter en vecka på Gran  Canaria.. Det har varit en jättebra resa med sol och bad och massa strandfotboll och volleyboll... Så har vi också ätit på många reasturanger med mycket god mat... Jag känner att jag vill summera detta lite kort för annars tar detta en evihghet att skirva.. jag kommer inte heller lägga upp så mycket bilder här utan jag hänvisar till min bilddagbok eller Facebook...  Men det är i alla fall en sak jag måste berätta.. det värsta på hela resan som hände...
Detta var i onsdags.. Vi hade varit ute och ätit gott och skulle upp och läggas oss tidigt för att vi tidigt skulle kunna åka till stranden dagen efter..  Så jag therese och andreas knallar upp på vårat rum.. Jag och therese sätter osss på balkongen pch ska ta en cigg och andreas säger att han är lite trött så han skulle gå in i sovrummet och spela lite på mobilen...
Plötysiligt hör vi bara andreas skirka "VAD I HELVETE GÖR DU HÄRT??"  JAg trodde attt han skämtade men så hör vi han igen "VAD FAN GÖR DU HÄR?" Så jag och therese går in ochg ser vad det är då ligger det en Naken äcklig gammal gubbe i sängen... NI som itne såg honom kan inte fatta hur äcklig han va men jag ska försöka föklara... Han va tjock och hade stripigt hår som stod åt alla håll.. stank av svett och sprit och hade jättegulla äckliga tänder. Mern i alla fall så andreas skre typ uthäriufrån coh slängde ut hans kläder jag fick världens panikångest och sprang därifrån... Ni som känner mig vet vilken jävla hissckräck jag har men ajg bara sprang till hissen och försökte få den att komma för i mion hjärna trodde jag d¨å att han jagade mig.... jag ringde min bror då sammtidigt... medans jag tog hissen ner till dom.. gustaf va där uppe på två röda sekunder...... Men i alla fall i slutändan visade det sig att han var en jättesnäll norrman som hade fått lite för mycekt att dricka och hade råkat gått fel....... Han hade i och försig brutit upp dörren men dom är itne så svåra att bryta upp verkar det som...   Detta jag skrev blev inget bra ser jag nu... men hinner nu inte att göra om det så om ni inte fattade får ni väl ringa så kan ajg berätta i stä'llet :D

Jag och Gina
Som sagt några bilder får ajg ju lägga in här.. denna bilden är på mig
och gina andra kvällen när vi va i det så kallade "hålet"

Mogàn
Denna bilder är från Mogàn ett ställe på gran canaria som kallas för
Gran Canarias Venedig... det var verkligen jättefint där..

I mogán
Jag på Mogàns Badstrand

drink
Här e vi på ett ställe so0m hete Sugar som hade rätt coola drinkar faktiskt

leker med bollen
Å här e idag på lilla Alexia när vi va ute på gården och tränade =)

Gran Canaria Imorrn!!

Ja imorgon bär det iväg till Gran Canaria... Detta ska bli härligt..  Vi är ti pers som som ska åka å dom som ska med är, Jag Theres och Andreas. Gustaf och Gina. Robin och Jenny och Nahtalie, Zenad och Marcus.  Jag kommer sakna Victor och Alexia massor. Men det är ju bara en vecka och det ska ju bli kul så jag tror inte saknaden kommer vara outhärdligt stor i alla fall :-p Sen ska klarade jag provet idag så nu har jag fått mitt Sprutcertifikat.. Ni som inte vet va det är kan jag berätta lite kort att det är att jag får behörighet att spruta med riktigt farliga bekämpningsmedel mot till exempel ogräs på åkar och sådant...  Och så till sist här kommer lite bilder på Alexia... NU får ni ha det så bra uppdaterar nästa vecka med bilder från gran canaria =)

Misslyckad
Försökte ta lite fina kort förut men Alexia var inte så sammarbetsvillig och
inte kameran heller så vi fick nöja oss med det här som bästa kort så får
vi ta mer bättre kort när jag kommre hem

Flaxöra
Alexia med Flaxöron (tagen med pappas kamera aninges bättre kvalité va?)



Står fint
Alexia står och ser jättesöt ut ju =) Å Zanzana sitter och njuter i bakgrunden

Ibland måste man skämma bort sina föräldrar

Det va jag som stod för maten idag nämligen å det blev lasagne, för det är den rätten jag är bäst på att laga enligt mig själv i alla fall :-p

Visst ser den god ut??
Lasagne
Det var den i alla fall =)

Nytt Foder

Jag glömde ju berätta att jag har köpt nytt foder till Alexia.. Den hundaffären vi går och handlar i har gjort ett eget foder.. Ett helt svenskt foder som är jättebra det heter Standard Orginal Extra och är för valpar.. Men dom har för alla sorters hundatr och så =)

foder

ätamat
Här uppskattas maten av Alexia =)

Alexia är ett litet monster som växer mer och mer för varje dag!!

Ja så känns det faktiskt... Hon ahr blivigt mycket större nu.. ursäkta denna sena och väldigt usla uppdatering.. Men denna helgen har det varit mycket grejer som hänt. Med tanke på att jag ska till gran Canaria på fredag så har jag haft en del grejer att göra nu.. Men tänkte skriva lite nu och lägga upp några bilder....

Jag har även tagit en del fina bilder med pappas kamera men dom lägger jag upp ikväll eller möjligtvis imorgon om jag har tid. Jo men som sagt denna helgen ahr det varit mycket med musikfixande packande mm å tyvärr itne mycket "extra" tid åt Lille Alexia.. Mern vi ahr ändå hunnit träna en del.. Så nu kan hon sitt och stå hyfsat bra.. Men ligg är det lite svårare med. Jag försöker träna på alla sakerna lika mycket så som Michaela sa att jag skulle göra :-D..  Å stå fint det börjar hon bli riktigt duktig på.. så snart blir det utställning... hoppas jag i alla fall hehe =)

Sen så fyllde min käraste älskade bästa vän år idag men vi firade henne igår.. Jag lägger upop bilder på det på Facebook och bilddagboken för dom som vill se... Ne nu måste jag fortsä'tta att packa..

::::::..
Lille Alexia efter vi klippte klosorna... A just det ja hon gillar inte att få
klorna klippta... men vi försöker så gott det går.. Sista tassen gick bra idag

slt
Sötnos liggerframför tvm tillsammans med oss

klalkd
Å här e dom båda divorna liggandes i buren